Vilken olja eller serum passar ditt hår?

6 september, 2021 | Hårvård

När du har tusentals oljor eller serum att välja bland online, kan det vara svårt att se skillnader på för och nackdelar och att faktiskt till slut bestämma sig för vilken du vill köpa. Det spanska varumärket Lakmé som jobbar för hållbarhet och kvalitét, har framställt tre stycken olika oljor och serum i deras serie TEKNIA som tacklar var sitt typiskt hårproblem. Läs vidare för att hitta oljan eller serumet som passar just din hårtyp eller som hjälper dig överkomma ditt hårproblem.

Ditt hår är torrt och livlöst.

Om du upplever att ditt hår är torrt och livlöst så kan Lakmé Organic Balance Oil vara det rätta valet för dig.

Med 99% naturligt framställda ingredienser, förser oljan håret med näring samtidigt som den gör håret och även huden mer len. Det är en torr olja med en icke-fet, mjuk och lätt konsistens som enkelt absorberas. Applicera Organic Balance Oil som en kroppsolja.

Ditt hår är slitet med kluvna toppar.

Om du letar efter en hårvårdsprodukt som reparerar på djupet för att rädda skadat hår, borde du prova Lakmé Deep Care Drops.

Den innehåller Abyssinian olja, 100% biologiskt nedbrytbar växtolja som stärker hårets elasticitet, glans och vårdande effekt. Detta Deep Care serum, reparerar och förseglar toppar och skapar en tunn skyddande barriär som hindrar fuktförlust. Den är är extra mjuk vid beröring och ger exceptionell glans.

Ditt hår känner påfrestningar från sol, föroreningar eller blått ljus.

Känner du att håret får mycket stryk av sol, föroreningar eller blått ljus så är det skyddande serumet Full Defense serum från Lakmé för dig.

De vegetabiliska olje- och fullkornsris baserade extraktet ökar skyddet mot föroreningar och blått ljus samtidigt som serumet mjukar upp och har en lenande effekt på hårfiber. Full Defense Serum ger intensiv glans och silkeslent hår och ger dig ett långvarigt skydd mot föroreningar, UV ljus och färgförlust.

Hittade du en lösning på ditt hårproblem?

Om du fortfarande inte riktigt är säker på vilken olja eller serum som passar just dig, kan du utforska alla våra oljor och serum här på Trenza.se.