Från kontoret till AW: Så här fixar du frisyren

30 september, 2021 | Hårvård

Många av oss är nu tillbaka på kontoret, och då de flesta kanske har saknat kollegor och den extra motivationen man får utav att vara på plats så tror vi på Trenza.se att ännu fler säkert ha saknat AW! Vare sig du vill ta dig en AW med din chef, kollega eller med en kompis, så har vi den perfekta looken som ger ett proffsig intryck på jobbet samtidigt som den är snygg på krogen. I videon nedan får du en steg för steg demonstration om hur du fixar en ‘Pumped-Up Pony’.

Fixa looken med Bio Ionics GrapheneMX Curling Iron

Locktången som används i denna videon kommer från den revolutionerande värmestyling serien GrapheneMX från det amerikanska varumärket Bio Ionic. Graphene är världens mest effektiva värmeledare och har aldrig tidigare används inom skönhetsindustrin.

Det som gör stylingverktygen inom GrapheneMX serien så speciella, är att tack vare graphene plattorna så kan du styla håret snabbare och under en lägre temperatur och ändå uppnå ett fantastiskt resultat. Inte nog med att GrapheneMX produkter sliter 68 % mindre på håret,  så är stylingverktygen dessutom kliniskt bevisade att lämna håret så det känns och ser mer återfuktat ut vare sig du fönar, plattar eller lockar.

Bio Ionic har alltså skapat värmeverktyg som återfuktar håret. De har skapat en helt ny typ av värme: en återfuktande värme. 

Lägg till i önskelistan
Lägg till i önskelistan

Vill du kanske skapa en annan look?

Bio Ionic har locktång, hårfön, styler och värmeborstar som hjälper dig att fixa looken som passar just dig. Utforska hela GrapheneMX serien här på Trenza.se.